Yamaha TMAX 560 2020

Παρουσιάστηκε Και Το Νέο Yamaha TMAX 560

Ακόμα μια πληροφορία που είχαμε τον Σεπτέμβριο σχετικά με την έλευση του νέου Yamaha TMAX επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ώρες στην παρουσίαση των νέων μοντέλων της Yamaha στο Μιλάνο.

Yamaha TMAX 560: Ο βασιλιάς των σκούτερ για το 2020 έρχεται ανανεωμένος αυξάνοντας τα κυβικά του στα 562 καθώς και βελτιώσεις στην εμφάνιση του, στα ηλεκτρονικά και στην εργονομία.

Αναλυτικά ο νέος κινητήρας του Yamaha TMAX 560 αποδίδει 47 ίππους στις 7.500 στροφές και 5,7 kg-m ροπής στις 5.250 στροφές, όταν οι “530” εκδόσεις, αποδίδουν 45 ίππους στις 6.750 στροφές και 5,4 kg-m ροπή, στις 5.250 στροφές.

Yamaha TMAX 560

Παρά τις προδιαγραφές Euro 5 του νέου κινητήρα, βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν χάθηκε ισχύς αλλά απεναντίας αυξήθηκε η ιπποδύναμη κατά 3,5% και η ροπή κατά 6%, σε όλο το εύρος λειτουργίας του κινητήρα. Σημαντική αλλαγή είναι και η εξωτερική εμφάνιση του νέου Yamaha TMAX που επανέρχεται στα επιθετικά σχεδιαστικά επίπεδα, κάτι που είχε λάτρεψει πολύς κόσμος πριν ακολουθηθεί η συντηρητική γραμμή της προηγούμενης γενιάς.

Οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού καταργούνται και στην θέση τους έρχονται δυο εκδόσεις, η Tech Max η οποία είναι σχεδιασμένη για αναβάτες που εκτιμούν την πραγματική αξία της προηγμένης τεχνολογίας, την πρωτοποριακή σχεδίαση και την εξαιρετική ποιότητα και η βασική έκδοση που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν δίνοντας τα λιγότερα χρήματα ώστε να μπουν στην οικογένεια TMAX. Τα νέα Yamaha TMAX και TMAX Tech MAX του 2020 αποτελούν την εξέλιξη αυτής της κυρίαρχης σειράς και θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας τον Δεκέμβριο του 2019.